Despre noi

Compania SAPIENT a intrat pe piata romaneasca in anul 1998 fiind o societate cu capital integral privat. Sapient si-a inceput activitatea comerciala prin comercializarea materialelor de constructii en-gross si en-detail. Activitatea societatii a crescut si s-a diversificat iar la momentul actual, compania detine mai multe divizii: intermedieri imobiliare, dezvoltari de proiecte si comertul cu produse de uz casnic si menaj.
 
1. ACTIVITATEA IN DOMENIUL IMOBILIAR
In anul 2005 conducerea companiei a decis ca activitatea companiei sa se extinda si pe piata imobiliara si astfel a luat fiinta Divizia IMOBILIARE din cadrul companiei Sapient. Din acel moment si pana in prezent activitatea imobiliara a dobandit preponderenta in cadrul comercial al societatii.

Activitatea imobiliara a companiei urmeaza doua directii precise: pe de o parte compania se axeaz─â pe activitati de intermediere, consultanta imobiliara si dezvoltarea unor proiecte imobiliare pe cont propriu sau in parteneriat. Cea de a doua componenta a activitatii imobiliare vizeaza inchirierea propriilor imobile constand in cladiri de birouri, depozite si spatii comerciale catre terte persoane.

Strategia Sapient consta in initierea unor colaborari cu companii sau trusturi consacrate pe piata occidentala (in special piata austriaca) care doresc extinderea pe piata imobiliara din Romania. O atentie sporita a fost acordata si clientilor autohtoni. Drept urmare portofoliul de clienti ai societatii noastre s-a imbogatit cu nume precum: Eco Eastern Europe Real Estate AG, Krammer & Wagner Project Development and Real Estate GmbH, Krocon Holding GmbH, Raiffeisen Leasing Austria, Danlac ApS, etc....
 
2. DEZVOLTARI DE PROIECTE IMOBILIARE
2.1 - Tony Shopping Center, Oradea
Proiectul Tony Shopping Center este localizat pe soseaua de centura a orasului Oradea (strada Ogorului) , la iesirea spre Arad, sosea care continua inspre granita cu Ungaria, iar din acest motiv terenul se bucura de o localizare excelenta in ceea ce priveste vizibilitatea si expunerea. Terenul este intravilan si se situeaza la limita orasului avand o suprafata totala de 191292 mp si o deschidere de 1000ml fiind localizat in cea mai importanta zona comerciala a orasului.
 
In vecinatatea terenului se gaseste complexul Era Shopping Park Oradea, iar vis a vis de teren se gaseste Auchan si Jumbo. Aditional in aceasta zona exista un proiect rezidential care cuprinde 5000 de apartamente, proiectul fiind la faza de constructie. De asemenea strada Ogorului se bucura de o infrastructura deosebita, in zona existand electricitate, apa si canalizare. Cele doua sensuri giratorii din partea nordica si sudica a terenului asigura accesul la teren dinspre soseaua de centura a orasului.
 
2.2 - Retail Shopping Center, Turda
Locatia proiectului Centrul Comercial - Turda este in Turda, la iesirea spre Targu Mures, in spatele hipermarketului Kaufland si a magazinului de electronice Flanco, intr-un cartier rezidential, avand acces comun cu Kaufland. Este o locatie excelenta pentru construirea unui centru comercial.

Echipa Sapient


Alexandru Pop
General Manager
alexpop@sapientimobiliare.com
Dina Dina Salem
Agent vanzari
dinasalem299@gmail.com
Adrian Popa
adrian@sapientimobiliare.com
Draghici Monica
Agent
monica@sapientimobiliare.com
Dragomir Romeo
Agent
romeo@sapientimobiliare.com
Sebastian  Bereanu
Marketing Manager
sebastian.bereanu@sapientimobiliare.com
Flavius Pop
Director Vanzari
flavius@sapientimobiliare.com
Coralia Mladin 
Agent vanzari
coralia@sapientimobiliare.com
Codruta Pop
codruta@sapientimobiliare.com
Florin Pop
Agent vanzari
vali@sapientimobiliare.com
Dan Hodorog
Manager Proiecete Comasari Terenuri Agricole
dan.hodorog@sapientimobiliare.com
Florina Hirjau
Avocat
florina.hirjau@sapientimobiliare.com
Monica Libor 
Translator
info@sapientimobiliare.com